top of page
Ara
  • kursatgs

Danışmanlık sektörünün önlenemez yükselişi

Kendi içeriğinizi oluşturmak ve yönetmek için blog akışınızın üzerine gelip Yönet'e tıklayarak Blog Yöneticisi'ni açın. Burada yazılar oluşturabilir, düzenleyebilir, silebilir ve kategorileri yönetebilirsiniz. Ayrıca her bir blog yazısında Düzenle'ye tıklayarak yazı ayarlarınızı ve SEO bilgilerini güncelleyebilir, yazılarınızı çoğaltabilir, yoruma kapatabilir, taslak oluşturabilir veya bir yazıyı tamamen silebilirsiniz.


Yazınızdaki mevcut bir resmi veya videoyu silmek ya da düzenlemek için üzerine tıklayarak görsellerinizin boyutunu ve düzenini özelleştirmenizi sağlayan araç çubuğunu ortaya çıkarın.


Yazınızın altındaki simgelere tıklayarak yazınıza daha fazla öge ekleyin. İçeriğinizi renklendirmek için bir görüntü, galeri, HTML kodu veya GIF ekleyebilirsiniz.


Sol kenar çubuğundaki Ayarlar'a tıklayarak yayınlamadan önce yazınıza bir kapak resmi ekleyin. Kapak resminiz sitenizdeki blog sayfanıza göz atan tüm kullanıcılar tarafından görülür. Yazılarınızın arama sonuçlarında nasıl görüneceğini düzenleyin ve daha keşfedilebilir olmalarını sağlamak için SEO bilgilerini girin.


Kullanıcıların blog sayfalarınızda konu başlıklarına göre gezinebilmeleri için yazılarınıza kategori ekleyin. Yazınızın hazır olduğunu düşünüyorsanız Yayınla'ya tıklayarak yayınlayın.



2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page